Разно

ВИДЕО: Вкусни викенд предлози


По напорната недела и црниот петок викендов посветете го на вкусни јадења кои лесно прават но воедно и производите не се многу скапи за да се подготват некои од нив. ДОСИЕ иако се занимава со не толку радосни теми сепак животот има и една убава гурманска страна. Затоа во рубриката разно од време на време ќе Ви дадеме некое видео предлог за ВКУСЕН ВИКЕНД.