Фото

Падна Дураку


+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Rrëzohet gjatë shëtitjeve në Çarshinë e Vjetër të Shkupit, Sadulla Duraku i BDI, pranë bashkëpartiakëve të tij të dyshuar nga Prokuroria SpecialeAlmakos.com

Posted by Almakos.com on Thursday, November 22, 2018

Садула Дураку, министерот за екологија денеска на прошетка по повод прославата на Денот на албанската азбука се лизна и падна, симнувајќи се по скали во Старата чаршија. Во пресрет му излезе Талат Џафери, претседателот на Собранието, кој во последен момент го фати под рака.

видеото е превземено од АЛМАКОС