Фото

ВИДЕО: Вучиќ за Груевски


Претседателот на Србија до детали објаснува како Никола Груевски стигнал од Македонија до Унгарија. Но кажува и други детали околу набавка на ист мерцедес во Србија на ист начин за што не се води постапка.
погледнете го видеото :