КРИМИ БИБЛИОТЕКА

ВИДЕО: Крвава пресметка на нарко картелите


Крвава пресметка вчера се случи во Јоханесбург каде ладнокрвно е убиен адвокатот Доброслав Гаварича, а исто така пред четири дена во еден ресторант беа убиени уште два члена на нарко картелот. Снимката е од пресметаката во ресторанот.