Судови

Загрозениот сведок за 27 април ќе го слушаат само Американска амбасада и независни набљудувачи


Судскиот процес за крвавиот четврток денеска е затворен за јавност. Се сослушива загрозен сведок поради што судот ја исклучи јавноста поради опасност да не се открие неговиот идентитет. Во судницата останаа само претставници на американската амбасада и други независни набљудувачи кои се обвзани се што ќе чијат да не откриваат во јавност.

3 коментари on Загрозениот сведок за 27 април ќе го слушаат само Американска амбасада и независни набљудувачи

  1. Pingback: Загрозениот сведок од „27 април” го слушаат само Американска амбасада и независни набљудувачи – Лидер

  2. Pingback: Загрозениот сведок од „27 април” го слушаат само Американска амбасада и независни набљудувачи

  3. Pingback: Загрозениот сведок од „27 април” го слушаат само Американска амбасада и независни набљудувачи | Makedonium.mk

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *